Reviews


5 stars after 79 reviews
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
💯💯💯 10/7/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging en heerlijke pizza’s. 10/6/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige pizza! 9/28/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een heerlijke pizza. Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect vers! Een van de beste pizza’s die ik gegeten heb! 9/22/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/15/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk Italiaanse pizza. Vers en authentieke ingrediënten. Bestelling makkelijk en snel. De nieuwe favoriete take away van ons. Echt een aanrader! 9/12/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was precies klaar toen ik hem kwam afhalen, dus daar 5/5 sterren voor. Verder over de pizza zelf kan ik zeker proeven dat de ingrediënten een goede kwaliteit hebben, zeker de kazen en tomaten saus. De balans tussen die 2 zijn wat mij betreft perfect. Verder heb ik wel 1 puntje van kritiek, en dat is dat basilicum niet standaard is inbegrepen. Een beetje verse basilicum met extra vergine olijfolie erover doet wonderen voor elke pizza. 9/7/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/6/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de eerste keer bij Al Bacio besteld en het was zeker weten erg lekker ! Een echte goeie Italiaanse pizza zoals het hoort. We komen zeker nog terug :) 8/23/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed op tijd en een goede (niet te vette) pizza met lekkere bodem en heerlijke tiramisu! Voor herhaling vatbaar. 8/22/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Kwaliteit goed maar vulling zelfs met exta champignons ham en artisjok zwaar ondermaats en extra's veel te duur voor de hoeveelheid. 1x en de laatste x This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/21/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets meer beleg op de pizza is wenselijk maar verder erg smaakvol. 8/20/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke bloedhete pizza, keurig op tijd heel vriendelijk bezorgd. Aanrader! 8/10/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Van de 4 pizza's had er 1 een slappe bodem en 1 verkeerde topping. Verder was het prima. 8/9/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekkere pizza!! Ik ga zeker vaker bestellen! Heel veel succes met de nieuwe zaak🍀 8/6/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, m.i. de beste in HHW! Een bodem zoals een pizzabodem hoort te zijn. Prima bezorging, jammer dat een extra besteld ingrediënt op de pizza niet aanwezig was maar de bezorging was daarentegen weer keurig op tijd. 8/5/2022
Pizzeria Al Bacio 5 stars after 79 reviews
Pizzeria Al Bacio