Reviews


5 stars after 73 reviews
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 6/15/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super hete, lekkere, volle pizza’s. Minpunt is dat de pizza’s standaard ongesneden komen. Wij vergeten het steeds te zeggen. 6/7/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's geleverd 5/21/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Verrassend goede pizza. Bodems zijn erg dun, wat ik zelf het liefst heb, maar dat is misschien iets om in het achterhoofd te houden als je daar niet van houdt. Bestellen gaat heel gemakkelijk, je bestelstatus kunnen bijhouden is ook heel mooi meegenomen. 5/16/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere verse en rijkelijk belegde pizza's. Bezorging keurig op tijd. Voor herhaling vatbaar. 5/10/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza's van hhw en de beste en persoonlijke service die je je maar kan wensen. 🍕 5/10/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was met erg veel zorg en aandacht gemaakt. Zeer goede pizzeria 4/2/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede kwalitatieve pizza's, goed gevuld met verse producten ! 3/15/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon fantastisch lekkere pizza’s en super snel geleverd. Top restaurant!! We gaan zeker weer een keer bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/11/2024
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Personeel is heel vriendelijk en de pizza was lekker warm. Smaak was oké, maar de bodem miste iets meer stevigheid. Voor de rest lekker. We komen nog een keer halen :) 12/29/2023
Heel hartelijk dank voor uw reactie. U bent van harte welkom.
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten voor een leuke prijs. Keurig op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar! 10/23/2023
Heel hartelijk dank voor uw reactie. Lief en aardig dat u een reactie achterlaat.
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Bedankt voor de waardering.
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 10/4/2023
Bedankt. Tot snel.
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supervriendelijk en ook écht superlekker!! 10/2/2023
Super veel bedankt.
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/20/2023
Heel vriendelijk van u. Tot snel.
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza, prima service. Pizza had alleen que temperatuur iets heter gemogen 8/11/2023
Bedankt voor uw reactie, we gebruiken nu speciale warmhoud element om de pizza warm te bezorgen.
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 8/10/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/18/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza en goed gevulde salade 👍👍👍👍 6/2/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Temperatuur vd de pizza mag alleen wel iets warmer/Heter 6/1/2023
Hartelijk dank voor uw reactie. U bent van harte welkom. U hebt de pizza afgehaald. De pizza kwam net uit de oven. Mogelijk is dit onderweg naar huis wat minder heet geworden. Mogelijk kunt u de volgende keer een pizzatas van ons lenen.
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza maar erg vlak, zou volgende keer wat extra pittigs erop bestellen. 5/17/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak top! Bezorging snel! Qua belegging pizza vonden we het wat weinig. We hebben lekker gegeten 5/17/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten. Was snel geleverd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/7/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een Italiaanse pizza! 5/6/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Keurig optijd, warm en smaakvol 5/6/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zat er geen tomatensaus op de pizza calzone. 4/6/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
First time ordered - the pizza was amazing! We will definitely order again! 3/30/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed en lekker 3/3/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was helaas niet heet meer maar lauw en drinken wat mee besteld was is niet geleverd. 2/18/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza zoals in het restaurant en prima op tijd! 2/10/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/10/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was niet meer warm. Weinig toppings mag wel wat royaler 2/9/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede waarde voor wat je betaalt 1/14/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De lekkerste pizza ooit gegeten. Heerlijke dunne, knapperige bodem en verse ingrediënten! 12/27/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel, warm en lekkerrrr! 12/26/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top! Lekkere pizza 🍕 12/20/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
super 12/16/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top bezorger vriendelijke heer!! 12/12/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/4/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastische pizza! Echt de beste sinds jaren! En heel snel bezorgd. 11/28/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The delivery web sub-page doesn't work well with Mozilla Firefox This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd, lekker gegeten. Pizza's mogen wel groter, want het smaakte naar meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/20/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s voor een mooie prijs. 11/7/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keurig op tijd. Oei: de verkeerde bestelling, zagen we toen we de dozen openden. Gebeld en met een half uur werden de goede pizza’s bezorgd. Knapperig en erg lekker. Top! 11/5/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker optijd 10/28/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/21/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het viel ons op dat de pizzadozen muf ruiken (kelderkast geur) Worden ze misschien te vochtig opgeslagen? Helaas was die geur ook in de pizzabodem gaan zitten. 10/15/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
💯💯💯 10/7/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging en heerlijke pizza’s. 10/6/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige pizza! 9/28/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een heerlijke pizza. Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect vers! Een van de beste pizza’s die ik gegeten heb! 9/22/2022
Pizzeria Al Bacio Middenweg 163a 0722013111
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
Pizzeria Al Bacio 5 stars after 73 reviews
Pizzeria Al Bacio